Aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet, men så fort jag såg dig så var det kört med snacket

Tog bussen till Emilia och var med hon och Elias. Cyklade till apoteket, sen tillbaka. Sen for vi och träffade sara och åt på pizzacorner. Sen kom Josse, så var vi med hon. Sen drog Emilia, sen drog Elias också. Tog bussen hem kring 8-9. Träffade Andre och Robin när jag var påväg hem också, så snackade med Andre en stund. Sen har jag inte gjort nå, sett iflm, käkat godis osv. Så jävla tråkigt sommarlovet har börjat. Hoppas värmen kommer snart!! Var ju sista dagen man träffade Emilia idag också innan hon åker till England i 3 veckor. Aja, nu ska jag gå och sova, så man inte sover bort hela dagen imorgon.
 
 
Lite till liv, eller vad säger man

hahaha


-

Subscribe to Hp Lyrikz on Facebook for more!
Subscribe to Hp Lyrikz on Facebook for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
Follow Hp Lyrikz for more!
 

your best friends don´t let you do stupid things...alone

Vafan har dom gjort om blogg.se för? Fattar typ ingenting..haha. Aja, igår åkte jag till tivolit med Becka och Emilia, sen drog dom, då gick jag runt med Niki ett tag, sen gick vi å träffa nå boys, så gick vi till lulsundet. Var tvungen att dra hem kring 12. Gick hem på en halvtimme därifrån. Jobbigaste jag gjort på länge kan jag då lugnt säga. Idag så har Moa fyllt år, så har fikat och sådär, städat mitt rum, käkat grillat osv. Sen drog jag till Niki. For hem vid 10-11. Imorn ska vi till stan, sen får vi se vars kvällen tar oss. Alltså.. jag fattar ju inte ens vars man laddar upp bilder, skitjävla bloggpunktse, nu hitta ja
hjeerta till er

even when i'm around so many peoples, i feel so alone

Niki väckte mig halv 11 imorse. Man tackar!! Så kom hon förbi här, var här tills typ kring 1 då hon följde med mig till bussen för att jag skulle till Örnäset för att umgås med Lakritso. Gick till scenen, satt och pratade. Sen gick vi till coop köpte cola och träffade Sara. Sen tog jag bussen hem. Fixade mig, käkade tog bussen till Emilia igen. Så kom hon, Johannes och Desse. Sen åkte vi till tivolit. Ska aldrig mer i hela mitt liv åka shock eller vadfan den nu heter. Fyfan va illa jag mådde efter jag åkte den..haha, men det är sånt man får ta! Mitt busskort försvann också, men what to do. Dock hade ja ba 5dagar kvar, men endå:P Nä nu känner jag att mina ögon blir lite trötta, så ska sova nu. Kan inte lägga upp nå nya bilder heller eftersom att jag har en lånedata. Känner mig kass, fick min data i julklapp och är redan sönder. sånt är synd
typ sant

TJA

Ska fara och ta ut pengar på ica med mamma sen tar jag bussen till stan och möter Paulina. Blir att umgås med henne ikväll. Awesome. Aja, vi hörs när vi hörs!

Tack för att du alltid förstår, tack för att du alltid ställer upp. Du är den enda jag prata om ALLT med.
Du betyder så otroligt mycke för mig. En bild säger mer än 1000 ord right?
Den här sommarn ska bli så otroligt bra! Love ya bebi ♥

anledning till varför jag inte bloggar

Anledningen till varför jag inte bloggar nå är för att min data är trasig, och därför har jag min lillebrors data, och jag vill inte börja föra över massa bilder till hans dator osv. För det är ju inte speciellt kul att läsa om det inte finns nå bilder? Aja, nu vet ni anledningen iallafall, men sluta inte fråga i blogresponse!!
Bild från skolasvslutningen.

fråga något!

Fråga något!

iam a bitch when i wanna be

Skitful header. Gjorde den på typ 3 min. Men den får duga tills någon orkar fixa min blogg. Igår vaknade jag 3, fixade mig åde. Gick till ica, satt där med Niki i 3 timmar. Lite å göra eller nå? Jo. Sen tog jag bussen, satt utanför Emilia tills hon smsade att jag skulle komma till furu, så jag gick dit och träffade Emilia och Robin så skjutsade han oss till Björx. Hahah, var där ett tag sen satt vi och väntade på att Emilias mor skulle komma och hämta oss. For till henne, kolla tv, gick en lite promenad. Är nu hemma för att Emilia skulle jobba, men ska dra in till stan eller nå med henne på en timme ungefär. Sitter vid min lillebrors dator just nu, så jag har inga nya bilder. Nä, fyfan va äcklig data, heirå!
god damn vilken heting

you only live once, so live it right.

Fortsätter att blogga hära. Den får se ut som skit tills någon orkar fixa. Idag har jag iallafall bara varit hemma. Sett harry potter :p Ska snart till ica och köpa nå gott. Yää
För er som inte visste så är jag rödhårig, lite svarta fläckar härådär. Men vem bryr sig

'

Min blogg försvann på Nattstad, så jag kanske fortsätter att blogga här. Om någon orkar fixa min blogg.Men ja, nii lär väl se om jag fortsätter här!

RSS 2.0