http://nattstad.se/amandaisaksson

Har börjat blogga på nattstad igen. Haha. För att komma dit klickar du HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

end of days

Fått tillbaka min dator nu, så nu kommer jag att lägga upp mer bilder. Min blogg försvann ju på nattstad, men tror jag ska göra en ny dära. Så tråkigt att blogga här då min blogg är så ful, och jag har en jävla ram runt bilderna. Fattar ju inte heller hur man fixar de. Och alla människor som kan är så lata. Aja, de regnar förfullt också har det åskat tidigare. Skulle iallafall gå och träffa Niki senare. Sen blir det väl förmodligen bara att vara hemma pågrund av vädreet. 

eveything is gonna be alright

Var några dagar sen jag bloggade senast. Kan berätta om min dag, om någon är intresserad vill säga. Haha.
Gick ut och träffade Emma och satt och pratade med henne vid någon lekpark, sen gick vi till ip, då kom Simon. Då gick jag till Niki, käkade där osv. Sen kom Becka och Desse, så var vi där ett tag, sen gick vi till Becka, men jag kände mig jättetrött så jag skulle gå hem, då jag träffade Elena och Felicia, stod och prata med dom ett tag. Sen så smsade Emma så gick jag bakom ica där hon och Elias var. Sen kom Oscar, Jk, Alex, Rabin, Hanna, Becka, Desse och Madde. Satt där och fick oss några skratt. Åkte moppe med Oscar, skulle fa i nå jävla hopp, sen så skulle han göra nå som ja inte vet va de heter, så ramla vi båda, haha, tur så skadade sig ingen. Emma var ju inte med denhär gången ;) Skoja, nämen sen drog typ alla så då for jag, Becka, Desse, Oscar och Alex till mig. Dom for för ett tag sedan. Ska slå på någon film nu trorjag! 
Sorry för att ni inte får nå nya bilder eller så, men jag kan inte ladda in bilder på denhär datan. hehe
 

tänk om jag hade en liten liten apa ompa ompa fallerallera

Gårkvällen var väl helt okej. Jag och Ellen drog oss till björx, satt på grillen ett tag med nåra. Sen gick vi till nån bastugrej och  satt där och chillade, sen var de nån som skulle använda bastun eller nå, så vi var tvungen att dra. Då gick vi till bosken, satt där. Sen gick vi till Calle. Kring 11 eller vad nu klockan var kom Andre, Robin och Emma, så åkte jag till hertsön med dom. Vi for till hertsökullar, sen när vi skulle fara så blev det en liten moppekrock. Jag vill flytta från luleå, och bara börja om på nytt, fan va skönt det hade varit.
 

as long as you love me

Kärleeek ♥♥♥
 

rain over me

Var på björx igår med en massa folk. Sen sov jag hos Ellen. Sitter hos mig med henne just nu. Ska käka snart sen drar vi till björx ikväll också. Askalas. Aja, HEHHEHEH HEIDO

give it to em'

Går inge bra för mig att blogga. Men min blogg är ful, ska försöka lära mig devote istället. Blogg.se suger. Aja, kan väl berätta vad jag gjorde igår, gick ut, kring 2-3 och mötte Niki på ica, så kom Pierre, så satt vi där ett tag, sen gick vi nånannanstans, sen gick jag hem. Fixade mig och drog till björx och var med massa folk. Idag ska jag mest troligt sova hos Ellen, så det blir väl att vi far till björx idag också, asnice. Aja, nu ska jag gå ut i värmen. Hade!
(Har inga bilder jag kan lägga upp eftersom att min gått sönder och jag har en lånedata just nu. Men ni får nöja er.)

RSS 2.0